Stichting Purmerend Marktstad
Komende evenementen

Stichting  Purmerend Marktstad

Purmerend Wenst…..

Op de eerste dag van het nieuwe jaar staat Purmerend weer in het teken van het evenement ‘Purmerend wenst‘. Dit is een feestelijke gelegenheid waarop alle inwoners van Purmerend en omstreken elkaar ontmoeten in de binnenstad om het nieuwe jaar in te luiden.

Het evenement wordt georganiseerd door de Stichting Purmerend Marktstad in samenwerking met de gemeente Purmerend. Tijdens ‘Purmerend wenst’ is er voor iedereen wat te beleven: borrelen, muziek en andere activiteiten.

Op het programma staan diverse optredens van artiesten die zorgen voor een gezellige sfeer en waarop gedanst en gezongen kan worden. Welke artiesten er precies zullen optreden wordt later bekendgemaakt.

Het evenement is voor jong en oud en biedt een perfecte gelegenheid om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen onder het genot van een hapje en een drankje. Het is een ontspannen en ongedwongen manier om elkaar te ontmoeten en bij te praten na de drukke feestdagen.

Kortom, op 1 januari 2025 is iedereen van harte welkom in de binnenstad op de koemarkt van Purmerend om samen het nieuwe jaar in te luiden tijdens ‘Purmerend wenst’. Kom gezellig langs en maak er een mooie start van het nieuwe jaar!

Toegang altijd gratis!

Alle door ons georganiseerde evenementen worden mogelijk gemaakt door onze sponsors en vrienden van Stichting Purmerend Marktstad. Wilt u ook sponsor of vriend worden van onze Stichting en ook meehelpen om deze evenementen mogelijk te maken kunt u zich opgeven via onderstaand aanmeldformulier.

U bent altijd van harte welkom !!

Neem contact met ons op

Elkaar weer gezellig ontmoeten

De Nazomerfeestweek

De nazomerfeestweek 2023 is van
zaterdag 9 september
tot en met zondag 17 september.

Deze vrienden van
Stichting Purmerend Marktstad

maken de evenementen mede mogelijk